Tigarile din tutun pe care le fumati in fiecare zi sunt evident daunatoare. Chiar daca ignori dovezile din domeniul medical, consecincele asupra sanatatii sunt redate grafic pe pachetul de tigari.
Ai putea incerca sa renunti complet fara nici un ajutor. Multi au incercat asta deja si putini sunt cei care au reusit. Nu e de mirare ca multi fumatori s-au concentrat pe tigari electronice ca o alternativa viabila. Dar inainte sa apeleze la ele este firesc ca multi sa se intrebe daca exista probleme medicale legate de aceste dispozitive.
Mai intai trebuie sa luam in considerare procesul de livrare a nicotinei al tigarilor electronice. Ele functioneaza pe baza vaporizarii unui lichid, care contine o doza prestabilita de nicotina dizolvata in el. E-lichidul, numit de obicei, este alcatuit din glicerina vegetala, cu 0 mg, 6 mg, 8 mg, 16 mg sau 24 mg de nicotina dizolvata. In momentul in care trageti din tigara electronica, un senzor activeaza bateria care incalzeste un atomizor care vaporizeaza e-lichidul aflat in cartus. Rezultatul acestui proces este o ceata cu nicotina.
Exista unele probleme de sanatate rezultate din utilizarea tigarilor electronice realizate din acesti compusi de baza? Cele trei componente au fost clasificate de catre autoritatile de reglementare cu calificativul GRAS (general recunoscute ca fiind sigure). Pana acum nu au avut un efect negativ observabil. Formele de vapori au fost folosite de-a lungul anilor in inhalatoarele pentru astm si in productiile teatrale. Deci, nu par a exista probleme medicale legate de utilizarea tigarilor electronice.
Singura substanta care mai ridica probleme este nicotina. Dar nicotina in sine nu este o substanta daunatoare. Nicotina se gaseste in multe substante pe care noi le consumam pentru a ne mentine sanatatea, printre acestea se regasesc vinetele, ardeii si chiar rosiile. Cu toti stim ca aceste substante sunt recunoscute ca fiind sanatoase chiar daca ele contin nicotina. Deci, nu ar trebui sa ne temem ca aceasta substanta ar putea fi daunatoare.
Trebuie sa mai retim si faptul ca tigara electronica nu contine cele peste 4000 de substante daunatoare pe care tigarile clasice le contin. Un alt aspect important este faptul ca aceste substante rezulta din procesul de ardere al tutunul, ori tigara electronica nu arde, nu se aprinde si nici nu scoate fum.
Prin urmare, pana in acest moment nu exista motive sa ne temem ca folosind tigari electronice putea sa avem probleme de sanatate. Studiile arata ca tigara electronica este mult mai sanatoasa decat tigara din tutun.
Stiri si noutati
Data adăugării: 31/10/2011 Tigara electronica nu cauzeaza probleme medicale
Despre TigaraElectronica-Nr1.ro
Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI
Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!
Tigari electronice premium, alege produse de calitate!
Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.
Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )
- 03/02/2017 Compusii metalici – un studiu comparativ intre tigara electronica si tigarile clasice
- 20/01/2017 Tigara electronica explodeaza? Iata tot ce trebuie sa stii
- 12/01/2017 Tigara electronica, cea mai eficienta metoda de renuntare la fumat
- 29/12/2016 Studiu: Tigara electronica are efecte pozitive asupra bolnavilor cu obstructie pulmonara cronica
- 21/12/2016 Lichidul pentru tigara electronica – PG vs VG
- 16/12/2016 Tigara electronica poate ameliora bolile cauzate de fumatul clasic?
- 05/09/2016 Medici: “Daca vrei sa te lasi de fumat, tigara electronica este solutia”
- 19/08/2016 Astmaticii pot folosi fara riscuri tigara electronica
- 11/07/2016 Cum a influentat compania Joyetech industria de tigari electronice
- 06/06/2016 6 trenduri in industria de tigari electronice pentru 2016
- 25/05/2016 Federatia Franceza de Cardiologie recomanda tigara electronica
- 09/05/2016 Joyetech EGO AIO - Tot ce iti poti dori de la o tigara electronica
- 28/04/2016 Vrei sa nu mai fumezi cu tigara electronica! Ce trebuie sa stii?
- 17/03/2016 Cu legea antifumat, alege cu incredere o tigara electronica
- 23/02/2016 De ce tigara electronica este cea mai buna optiune pentru tine?
- 18/02/2016 Unde ai voie sa folosesti tigara electronica de la 16.03.2016
- 25/01/2016 Da, vapam tigara electronica, si iata de ce
- 14/01/2016 Ce se va intampla cu tigarile electronice din mai 2016
- 10/12/2015 Tigara electronica interzisa sau nu in spatiile publice?
- 30/11/2015 De ce se doreste interzicerea tigarii electronice?